Naturel iç fındığın üzerindeki zarın soyulmasıyla birlikte çeşitli işlemlerden geçirilerek oluşturulan fındık şeklidir.
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ
ENERGY AND NUTRITION VALUE 100g
ENERJİ(kcal) / ENEGRY(kcal)679kcal
YAĞ(g) / FAT(g)59,3g
DOYMUŞ YAĞ(g) / SATURATED FAT(g)4,9g
KARBONHİDRAT(g) CARBONHYDRATE(g)19,9g
ŞEKERLER(g) / SUGARS(g)4,3g
PROTEİN(g) / PROTEİN(g)16,3g
DİYET LİF(g) / DİETARY FİBRE(g)6,2g
TUZ(g) / SALT(g) 0g
Spesifikasyon
Nem : max. %2,5
Kalite : Levant, Akçakoca, Giresun
Kalibre : 9-11, 11-13, 13-15, 14-16 mm
Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!